Services

Vi tager vores miljøansvar alvorligt

I NKT gør vi alt, hvad der står i vores magt, for at minimere mængden af råvarer, som spildes. Vi genanvender ikke blot vores eget kabelskrot, men vi genanvender også kabelskrot fra vores kunder - og har gjort det i over 50 år.

Vi ved, at vi som virksomhed har et ansvar for at beskytte verden omkring os, og ved at skære ned på affald, kan vi reducere brugen af råvarer. Det er godt for jorden, for samfundet og det er godt for vores virksomhed.

Det er derfor at NKT er en af de få kabelproducenter, der har et genbrugs-program i forbindelse med hele vores kabelsortiment. Vores recycling fabrik i Stenlille genbruger hele 97% af vores samlede mængde kabelskrot.

Kablerne nedbrydes i deres elementer (plastik, isolering og metaller), som derefter sorteres, forarbejdes og oparbejdes til nye produkter til industrien.

Skal du af med dit kabelaffald?

Vi har et attraktivt genbrugskoncept for dig som skal af med dit kabelaffald. Vi kan tilbyde dig en færdig løsning, hvor alt affald skrottes på en miljøvenlig måde og hvor alt bliver genbrugt. Oparbejder du løbende kabelskrot, kan du benytte dig af vores genbrugskoncept og få det til at gå op… både økonomisk og miljømæssigt!

Vi stiller bure til din rådighed og leverer kvit og frit til din adresse.

Når buret er fyldt ombytter vi indenfor 14 dage uden beregning og afregner skrotprisen ud fra vægt/metalindhold/metalfraktion. Afhængig af mængden i buret og fordelingen af metaller, vil du blive krediteret metalværdien mod et fradrag til oparbejdning af kabel-affaldet. 

NKT tager alle former for PEX-kabler retur, og garanterer bedst mulig genvinding af både metaller og plast. For yderligere information, kontakt os venligst på telefon 57 89 05 02 eller recycling.dk@nktcables.com

Miljøansvar

At drage omsorg for nuværende og fremtidige miljøforhold er en afgørende del af at drive forretning i NKT. 

LÆS MERE
Find en kontakt nær dig