Services

Lad vores montageafdeling klare arbejdet for dig

De kabelsystemfærdigheder og den viden og know-how, som NKT råder over, dækker hele processen fra design, planlægning og fremstilling (inkl. tilbehør) til endelig installation. NKT har egen kabelinstal-lationsafdeling med den nødvendige ekspertise til at udføre opgaven korrekt.

Vores installationsafdeling har 21 medarbejdere i Danmark, 52 medarbejdere i Køln og 17 i Berlin. Vi har også to montører i Australien og New Zealand og seks kabelmontører i Dubai. Alle medarbejdere i vores installationsafdeling kan bistå med alle former for kabelprojekter både lokalt og i udlandet.

Vores installationsteam kan både installere dine kabelsystemer og vedligeholde dem og dermed forlænge levetiden for dine systemer, mindske behovet for yderligere investeringer, øge forsyningssikkerheden og minimere nedetid i tilfælde af nedbrud.

Medarbejderne i NKT installationsafdeling har tilsammen mere end 100 års erfaring og kan bistå med alle former for installationer: 

Installation af alle kabeltyper, landkabler såvel som undersøiske kabler, inkl. installation af tilbehør 

Installation af trykkabler (oliekabler og eksterne/interne gaskabler), herunder installation af tilbehør

Serviceaftaler med regelmæssige eftersyn, eftersyn i nødstilfælde og vedligeholdelse af kabelsystemer

NKT er SCC-certificeret (Sicherheits-Certifikat-Contraktoren) i Tyskland, og det indebærer, at vi opfylder de højeste standarder for sundhed og sikkerhed såvel som miljøvenlighed.

Nøgleprojekter

Se eksempler på de mange referenceprojekter vi har gennemført med stor succes.

LÆS MERE
Find en kontakt nær dig