Om os

Strategi

Vores vision er klar og ambitiøs: I 2020 vil vi være den bedste virksomhed inden for energikabler set med vores kunder og medarbejderes øjne. For at nå det mål skal vi excellere i alt, hvad vi gør.

EXCELLENCE 2020 er strategien, der skal løfte os til det næste niveau inden for kundetilfredshed, medarbejderengagement og finansiel styrke. 

EXCELLENCE 2020 blev lanceret i 2015 som et naturlig skridt efter i DRIVE-programmet, der i 2013 blev igangsat for at øge vores lønsomhed. Hovedformålet med EXCELLENCE 2020 er at skabe profitabilitet og fokuseret vækst. 

NKT Power House

EXCELLENCE 2020 er pejlemærket, der guider transformationen af NKT, og strategien består af flere elementer og initiativer. De er samlet i det, vi kalder NKT Power House.
NKT Power House guider os mod excellence med vores Formål som fundament og Vision som tag. Vores Værdier udgør 1. sal som en del af fundamentet. På 2. og 3. sal har vi samlet de konkrete Must-win battles og Segment initiatives, der driver vores rejse mod excellence.
Alt, hvad vi foretager os, tager afsæt i NKT Power House og vores rejse mod excellence.  


Vision:
 Vores pejlemærke, der sætter retningen

Segment initiatives: Strategiske projekter, der driver vores forretning

Must-win battles: De kampe, vi skal vinde for at skabe succes 

Værdier: Guider vores handlinger, opførsel og er fundamentet for alt, hvad vi gør

Formål: Kernen i vores identitet. Det, der gør os til NKT

Strategiske mål

Vi har sat tre strategiske mål for at kunne følge vores succes og udvikling mod at blive den bedste kabelvirksomhed set med vores kunder og medarbejderes øjne:

Blive vores kunders foretrukne valg

Vi stræber efter at blive den kabelvirksomhed, som vores kunder og samarbejdspartner foretrækker på grund af vores høje kvalitet, store ekspertise og tætte samarbejde om at levere de totalløsninger, vores kunder har brug for. Vi måler vores kundetilfredshed med en Net Promoter Score (NPS) med et konkret mål om at have en NPS på 50% eller mere i 2020. 

Have branchens mest engagerede medarbejdere

Vi vil være blandt de bedste virksomheder i kabelindustrien målt på medarbejderengagement, og vi har et mål om at have et Employee Engagement Index på mere end 80% i 2020. Det er markant højere end branchegennemsnittet på ~60%.

Forbedre vores finansielle styrke

Det er afgørende, at vi udvikler vores langsigtede finansielle resultater for at bevare vores førende position i branchen. Vi bygger nu videre på den øgede lønsomhed, som er skabt siden 2013 med et konkret mål om at nå en Return on Capital Employed (RoCE) på 13% eller mere i 2020. 

values

Værdier

Oplev de værdier, der definerer og skaber vores kultur.

Find en kontakt nær dig