Om os

Profil og nøgletal

NKT er en af kabelindustriens pionerer og har været det siden 1891, og i dag er vi stadig på forkant med at efterkomme verdens stadig voksende efterspørgsel efter energi. Det er vi med baggrund i vores ekspertise inden for transport af energi og omkostningseffektiv produktion på det højest tekniske niveau og med regeneration af miljøet for øje. Vi kombinerer den globale og lokale tankegang med fokus på partnerskaber, og vi tror på, at vi gennem samarbejde kan forme fremtiden og udleve vores passion; to bring power to life.

NKT er en anerkendt, global udbyder af nøglefærdige AC/DC kabelløsninger og med hovedkvarter i Brøndby. Vi har cirka 3.400 medarbejdere og havde i 2018 en omsætning på EUR 1,4 mia. i markedspriser, svarende til ca. EUR 1 mia. i std. metalpriser. NKT er ejet af NKT A/S, der er børsnoteret på Nasdaq Copenhagen.  

Strategi, vision & formål

Vi er frontløbere inden for udvikling og fremstilling af kabler, kabeltilbehør samt komplette kabelløsninger af højeste kvalitet.

LÆS MERE

Værdier

Vores værdier beskriver den ånd og kultur, vi stræber efter at opnå, og gør det muligt for os at agere i overensstemmelse med vores formål.

Læs mere

Nøgleprojekter

Vi har med succes gennemført mange referenceprojekter.

Find en kontakt nær dig