Om os

Tyskland

NKT GmbH & Co. KG, Køln

En state-of-the-art kabelfabrik og indbegrebet af vores kunders behov, ned i mindste detalje, hvilket giver anlægget sit navn f2c - flow2customer. Fabrikken er bygget på basis af at facilitere en optimal kabelproduktion og en optimal miljøbeskyttelse. Særlige tekniske innovationer er blevet integreret i anlægget for at gøre produktionen så effektiv som mulig.

Produktsortiment: Mellemspændingskabler, højspændingskabler, højspændingstilbehør, fiberoptiske produkter, superledende kabler, søkabler, VALCAP® overvågningssystemer til elkabler.

 

NKT Group GmbH
Düsseldorfer Straße 400
Chempark
51061 Cologne
Germany

Telephone: +49 221 676 -0
info@nkt.com

NKT GmbH Kabelgarnituren, Nordenham

Her i Nordenham koncentrerer vi vores kompetencer inden for mellemspændingstilbehør. På produktionsstedet udvikler og producerer vi al vores premium MV elkabeltilbehør. Dermed er NKT, Nordenham, et knudepunkt, hvor vi fortsætter vores pionerarbejde inden for området silikonegummi. 

 

NKT GmbH & Co. KG
Helgoländer Damm 75
D-26954 Nordenham
Germany 

Telephone: +49 (0)4731 364 - 1
info.de@nkt.com

NKT GmbH, Berlin

Med sin grundlæggelse i maj 2000 af et team med omfattende national og international erfaring, blev CCC GmbH i 2013 fusioneret med sit direkte moderselskab NKT GmbH, og virksomheden er ansvarlig for at tilbyde højspændingskabelsystemer, herunder højspændingstilbehør.  

 

NKT GmbH & Co. KG
Tempelhofer Weg 39-41
10829 Berlin
Germany 

Telephone +49 30 6000 9 0
info.de@nkt.com  

På www.nktcables.com finder du vores fulde sortiment af kabler og løsninger world wide

Find en kontakt nær dig