Om os

Our people bring power to life

Arbejde hos NKT

Når du starter i NKT, bliver du del af en verdensomspændende virksomhed med en stolt historie, kombineret med en innovativ, ambitiøs og international tankegang.

Dine kompetencer og dit engagement bliver en del af en organisation, der stræber efter excellence i alt, hvad vi gør, og som har en overordnet ambition om at være den bedste kabelleverandør set med aktionærernes, kundernes og medarbejdernes øjne.

Se ledige stillinger

Del din passion

I NKT er vores kultur baseret på en stolt arv af innovation og udvikling af bæredygtige produkter og løsninger til det internationale kabelmarked, hvilket vi har gjort i 125 år.

Historien bag hver enkelt af NKT fabrikker er unik, men vi deler alle en fælles passion og et engagement for det vi gør, og den måde vi driver forretning på.

Tænk internationalt

Vi er en international virksomhed med et stærkt europæisk fodfæste. Har du et globalt mindset og kan lide idéen om at arbejde på tværs af grænser, divisioner og jobfunktioner, så bliv en del af NKT.  Oplev tilfredsheden ved at arbejde for en global virksomhed, der giver dig mulighed for at gøre en forskel.

EXCELLENCE 2020 værdier

I NKT befinder vi os alle på en rejse hen imod at være den bedste til det vi gør, hvilket er grunden til, at vores forretningsstrategi hedder EXCELLENCE 2020. Vi er godt på vej, og hvis du sætter pris på forandringer og har en innovativ måde at tænke på, kan du excellere inden for disse kompetencer og gøre os selskab på denne spændende rejse. 

En vigtig del af EXCELLENCE 2020 er, at vi har defineret fire kerneværdier, som beskriver den adfærd, der vil bevirke, at vi opnår excellence i den måde, vi styrer og betjener vores kunder på, og den måde, vi er i dialog med vores kolleger på. Vores kerneværdier er: Safety first; Have backbone, disagree and then commit; Embrace and drive change; Be passionate and determined.

Skab excellence på arbejdspladsen

Hvad mener vi med excellence? Vi mener ikke den største og heller ikke den billigste eller hurtigst voksende kabelvirksomhed. Det, vi ønsker, er at være den kabelvirksomhed, vores kunder foretrækker at gøre forretninger med på grund af vores excellente ekspertise, vores kvalitetskabler og kabelløsninger.

Og hvad der er lige så vigtigt, er ønsket om at skabe excellence på arbejdspladsen, hvor de bedste folk i branchen foretrækker at opbygge deres karriere og udvikle nye, excellente idéer sammen med dygtige kolleger på tværs af organisationen. Vores ambition er at opnå et medarbejder tillidsindeks på >80 inden for ’Great Place to Work’-konceptet, hvilket er langt over standarden for branchen. 

Historie

Virksomheden blev grundlagt i 1891 kun 14 år efter telefonen blev introduceret i Danmark. 

Værdier

Vores værdier beskriver den ånd og kultur, vi stræber efter at opnå, og gør det muligt for os at agere i overensstemmelse med vores formål samt at opnå vores vision og strategi.

Læs mere

Profil & nøgletal

Vi er frontløbere inden for udvikling og fremstilling af kabler, kabeltilbehør samt komplette kabelløsninger af højeste kvalitet.

Find en kontakt nær dig