Om os

Kvalitetsansvarlighed

NKT bruger et integreret ledelsessystem til at sikre, at vores arbejde altid lever op til de specifikke standarder og specifikationer fra vores kunder, vores interessenter og os selv. Dette sikrer en systematisk, kvalitetsbaseret tilgang til vores arbejde, hvilket giver os mulighed for at vedligeholde og løbende forbedre vores meget høje standarder og levere nogle af de højeste kvalitetsprodukter, der er tilgængelige på markedet, samtidig med, at vi stræber efter stadigt mere effektive, pålidelige og omkostningseffektive måder at levere excellent service og løsninger.

Hvordan fungerer det?

Hele vores forsyningskæde er omfattet af det integrerede ledelsessystem og er i overensstemmelse med kravene i ISO 9001, ISO 14001 og OHSAS18001, hvilket sikrer de højeste standarder. Derudover er forsyningskæden omfattet af vores egne endnu strengere krav. Kunderne søger os som deres foretrukne valg og fastholder mærkeloyalitet på grund af vores excellente ydeevne og kundepleje, da vi hele tiden stræber efter at udvikle det bedst mulige samarbejde med vores partnere. Derudover er vi en unik arbejdsplads, hvor de bedste folk i branchen kan udvikle sig og gøre karriere samt operere på forkant med den teknologiske innovation inden for området af vores state-of-the-art-produktionsanlæg. Vi udvikler hele tiden vores produkter og tjenesteydelser i tæt samarbejde med både vores kunder og vores egen forskning og udvikling samt vores produktionsteams, alt kombineret i én effektiv enhed. Alt udføres, ligesom på resten af virksomheden, på basis af  vores klart definerede og kommunikerede værdier. 

Vores kvalitetssystem dækker også den komplette forsyningskæde, og sikrer, at vores krav lever op til relevante standarder igennem avanceret produktkvalitetsplanlægning (APQP). Vores Quality Assurance giver os mulighed for at forebygge risici, ikke kun i forbindelse med produktion og installation, men også i forbindelse med hele produktets livscyklus. Derudover overvåger vores kvalitetskontrol alle trin i vores processer for at fjerne eventuelle problemer under udvikling, samt produktionen af vores produkter og tjenesteydelser. Alt dette bidrager til en kultur af løbende forbedringer og konstant stræben efter at gøre det bedre i alle områder af vores arbejdsplads, hvilket hjælper os med at blive lidt bedre hver dag og hele tiden lære af vores store erfaring som markedsledere i branchen.

Konkurrencefordel

I NKT er vi overbevist om, at fokus på kvalitet er en af vores vigtigste konkurrencefordele, som gør, at vores virksomhed skiller sig ud fra alle andre. Vi tror på respekt, ansvarlighed og professionalisme i alt, hvad vi opnår og stræber efter, hvilket har givet os mulighed for at blive en foretrukken virksomhed for mange af vores kunder og samarbejdspartnere, samt givet os mulighed for at opnå excellence i alt, hvad vi gør. Dette har ført til, at vi er i blandt de førende i branchen, ikke kun på grund af kvaliteten af vores produkter, men også på områder som sundhed, sikkerhed og miljøvenlighed. Alt dette hjælper ikke bare vores kunder og gør os til en foretruken leverandør og løsningsudbyder, men værdsætter også vores egne medarbejdere og giver dem en sikker og venlig arbejdsplads, hvor de har mulighed for at excellere inden for deres område og bidrage til at levere vores vision om bæredygtighed og kvalitet.

Find en kontakt nær dig