Om os

NKT tilslutter sig principperne i EuropaCable Industry Charter

Som medlem af EuropaCable Industry Charter og en kvalitetsorienteret og ansvarlig kabel- og ledningsproducent, underskriver og forpligter NKT sig til at opfylde principperne i EuropaCable Industry Charter´s vedtægter.

Ved at underskrive EuropaCable Industry Charter forpligter NKT sig til proaktivt at deltage i den fortsatte udvikling af sikre og pålidelige kabler.

"Hos NKT gør vi os umage med at opnå de højeste standarder for vores produkter, vores services og vores måde at drive forretning på. Som medunderskriver af UN Global Compact og som en aktiv medspiller i samfundet er vi stolte over at give vores tilsagn og vi erkender behovet for, at imødekomme krav fra erhvervslivets interessenter, mens vi på samme tid forsvarer og fremmer interesser fra medarbejdere, og kunder samt samfundet og miljøet globalt set", siger CEO Michael Hedegaard Lyng.

Om Europacable

EuropaCable er en europæisk organisation som repræsenterer de europæiske kabel- og ledningsproducenter. Europacables medlemmer inkluderer ikke kun de største kabelproducenter i verden men også små- og mellemstore virksomheder fra hele Europa. Medlemmernes produktion dækker isolerede ledninger og kabler til elforsyning, industri, byggeri, automobil, specialløsninger samt data og telekommunikation.

Du kan downloade Europacable Industry Charter her

Få mere at vide om Europacable www.europacable.com

Find en kontakt nær dig