Sikkert arbejdsmiljø med QADDY®

I Multi-Tech lægges der vægt på interne værdier som kvalitet, troværdighed og adfærd og hver tredje måned har man opfølgningsmøder med lærlingene.

Uddannelse af lærlinge har altid været en væsentlig del af Multi-Techs politik. "Vi synes, der er for få, der har nok lærlinge. Der har i min tid ofte været mangel på kvalificerede elektrikere, så jeg synes man skal uddanne så mange som muligt – ogjeg vil gerne opfordre andre elinstallatører til at tage flere lærlinge", siger indehaver af Multi-Tech, Niels Jørgensen.

I Multi-Tech er der stort fokus på at medarbejderne trives. Det har bl.a. resulteret i at sygefraværet er meget lavt. ”Vi ser, at sygefraværet falder, samtidigt med at følelsen af selvstændighed på jobbet og andre trivselsfaktorer øges hos de ansatte, der føler sig lagt mærke til og værdsat”, siger Niels Jørgensen.

Multi-Techs ledelse tør også at gå foran omkring det at være en ansvarsfuld virksomhed, bl.a. at man tilsikrer et godt og sikkert arbejdsmiljø for elektrikerne, og det er her QADDY® kommer til sin ret, som Niels Jørgensen udtrykker det.

For mig som elinstallatør handler det selvfølgelig om vores ansattes sundhed, men også om den samlede økonomi. Selv kan jeg kun se fordele ved at anvende QADDY®.

”Den er nem og enkel at komme rundt med på byggepladsen. Der skal ikke anvendes ekstra hjælpeværktøjer, når vores elektrikere skal trække kabler, og de skal heller ikke skubbe rundt på kabeltromler, siger Niels Jørgensen og fortsætter, ”Det betyder, at det arbejde der skal laves kan gøres hurtigere og nemmere af den enkelte montør, så samlet set er der god økonomi i at anvende NKT´s QADDY®.

Multi-Tech A/S er en større dansk el-installatør på Sjælland med firmadomicil i Kalundborg og afdelinger Holbæk og Sorø. Multi-Tech beskæftiger ca. 100 mand, og tilbyder alt indenfor elinstallationer.

 

 

Find en kontakt nær dig