Qable box giver bedre overblik

Holmriis i Ebeltoft er begyndt at anvende Qable box i sine servicebiler. Det betyder bedre totaløkonomi ved anvendelsen af kabler og ledninger.

Montør Lars S. Hansen valgte ved introduktionen til Qable box at benytte konceptet i servicebilerne. "Det er et koncept, der passer til serviceopgaver og vi så hurtigt mulighederne i konceptet, fortæller Lars S. Hansen. "De er nemme at håndtere, da der er bærehåndtag i kasserne. Kablerne og de hvide lampeledninger bliver heller ikke beskidte og snavsede, da de er beskyttede når vi bruger dem fra Qable box. Derved kan vi reducere vores spild og faktisk sælge mere af de købte varer. Lars S. Hansen fortsætter, "Det er nemt at tilpasse i servicebilerne, da alle Qable box uanset typer og meterantal har samme fysiske størrelse".

Ergonomi, praktisk brug og en effektiv logistik af tunge kabler til installationsarbejde har været nøgleord bag Qable box. Qable box er fremstillet af miljøvenligt pap, der er meget holdbart og som sågar tåler let fugt og vandpåvirkning. Qable box er lagerført hos alle landsdækkende el-grossister.

Qable box er praktisk og nem at stable, og giver et godt overblik over typer og dimensioner af kablerne i eksempelvis varevognen. Emballagen beskytter kablet, og holder det fri for støv og snavs under både transport og opbevaring.

HOLMRIIS EL-installation A/S i Ebeltoft på Djursland har siden etableringen i 1926 udviklet sig til at blive en af regionens førende elinstallationsvirksomheder. I dag beskæftiger virksomheden omkring 20 medarbejdere.

 

 

Find en kontakt nær dig