NOIKSLX - robust kabel med ekstra stærk kappe

”Med NOIKSLX kan vi tilbyde vores kunder et billigere kabel – uden at vi på nogen måde går på kompromis med kvaliteten”, siger Marc Piil, Medejer og Aut. El-installatør, SCAN-EL A/S.

Pris er ofte det vægtigste argument, når det gælder el-projekter og -installationer. Og kender man først kabelprisen, er et af de eneste parametre, der er tilbage at skrue på i forhold til at optimere det endelige prisniveau, arbejdslønnen. Når man så til gengæld finder et produkt, hvor begge dele går op i en højere enhed:

1) Prisen, fordi der rent faktisk er tale om et billigere kabel af høj kvalitet, og

2) Arbejdslønnen, fordi kablets specielle egenskaber bl.a. gør, at det er både nemmere og hurtigere at arbejde med – så står man med en sikker vinder: noikslx.

SCAN-EL AS, der har hovedkontor og el-salgsforretning i Brørup, lagerfaciliteter i Lunderskov og en afdeling i Varde, beskæftiger mere end 20 medarbejdere og påtager sig både større og mindre el-projekter. Bag SCAN-EL AS står Arne Ebbesen, der købte firmaet for mere end 20 år siden, og Marc Piil, der kom til som medejer i 2014. Sammen med en række dygtige medarbejdere har de løbende den samlede el-entreprise på større projekter.

Tyndere og nemmere at arbejde med

”Vi har netop haft el-entreprisen på 84 boliger i et etagebyggeri i Kolding, hvor vi bl.a. har skullet føre kabler fra målerne i kælderetagen op til de enkelte lejligheder. Sådan en type opgave, hvor måske 30 kabler skal kobles sammen i én føringsvej, fylder normalt ret meget. NOIKSLX, der er både markant tyndere og nemmere at arbejde med, fylder nærmest kun det halve af, hvad vi har været vant til – og når det så samtidig betyder, at vi skal bore mindre huller og dermed kan lave arbejdet væsentligt pænere, er der tale om et kabel, som gør, at vi både har kunnet køre projektet til dørs langt mere effektivt og økonomisk, og at vi har skabt basis for større kundetilfredshed på både kort og lang sigt”, siger Marc Piil, medejer i SCAN-EL AS.

”SCAN-EL har netop haft el-entreprisen på 84 boliger i et etagebyggeri i Kolding, hvor de bl.a. har skullet føre kabler fra målerne i kælderetagen op til de enkelte lejligheder. NOIKSLX, der er både markant tyndere og nemmere at arbejde med, fyldte nærmest kun det halve af, hvad de har været vant til.

Udover at NOIKSLX-kablet er velegnet til indendørs installationer, fordi det er så nemt at håndtere grundet den lille diameter, er det også et produkt, der er specielt velegnet til nedlægning i jord, fordi det har en ekstra stærk yderkappe.

SCAN-EL AS, der har hovedkontor og el-salgsforretning i Brørup, lagerfaciliteter i Lunderskov og en afdeling i Varde, beskæftiger mere end 20 medarbejdere og påtager sig både større og mindre el-projekter.

 

 

Find en kontakt nær dig