Kabler med rivetråd

”Kabler med rivetråd er en fantastisk god løsning, og jeg er slet ikke i tvivl om, at jeg aldrig vil købe et kabel uden fremover". Sådan lyder det fra Bo Christiansen, Direktør og Aut. El-installatør i Del-Tech ApS.

Egentlig kan man godt fornemme på Bo Christiansen, der er direktør og elinstallatør hos Del-Tech i Ringsted, at udpræget og kritikløs ros ikke ligger lige for. Ordene er velovervejede, og superlativerne står ikke umiddelbart i kø. Alligevel skinner begejstringen klart igennem, når snakken falder på NKTs kabler med rivetråd, som først omtales som ”fantastiske”, siden bliver modereret til ”et overraskende godt produkt, der virker 100% efter hensigten” for til sidst slet og ret at blive betegnet som ”nemt, sikkert og hurtigt – fordi det er supernemt at gå til og er både sikkert og hurtigt at bruge og arbejde med”.

”Rent sikkerhedsmæssigt vil det altid være mest hensigtsmæssigt at skulle bruge så lidt kniv som muligt i arbejdet med kabler. Alene derfor er kabler med indbygget rivetråd en fantastisk god løsning, der oven i købet ikke kun virker på papiret og gør sig godt i fine brochurer, men rent faktisk også fungerer 100% efter hensigten i det daglige arbejde”, siger Bo Christiansen.

Både som arbejdsgiver og som elektriker tænker Bo Christiansen meget over vigtigheden af ikke at komme til skade på arbejdspladsen. For i en branche, hvor arbejdsskader heldigvis bliver stadigt færre, men desværre ikke er et ukendt fænomen, er love og regler én – meget vigtig –ting.

Rivetråden er lige så enkel, som den er effektiv. Man tager tråden ud med fingrene, og fordi den er gennemgående, kan man åbne kappen, så langt man ønsker.  Rivetråden findes i dag i kabler på 4 mm² og derover og sortimentet udvides løbende.

Del-Tech ApS

 

 

Find en kontakt nær dig